تأثیر سطوح مختلف پروتئین و مکمل سینبیوتیک بر عملکرد, فراسنجه‌های خونی و مورفولوژی روده در بلدرچین ژ

چهارشنبه 26 تير 1398
15:32
بک لینک 09125879258


تأثیر سطوح مختلف پروتئین و مکمل سینبیوتیک بر عملکرد, فراسنجه‌های خونی و مورفولوژی روده در بلدرچین ژاپنی
پارسای داخل کشور کارشناسی ارشد 1389
موضوع: کشاورزی, علوم دامی و لبنیات
پدیدآور: محمدرضا شریفی استاد راهنما: محمود شمس شرق استاد مشاور: سعید حسنی استاد مشاور: بهروز دستار
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
چکیده




آزمایشی به‌منظور بررسی استفاده از سطوح مختلف پروتئین و سینبیوتیک بر عملکرد, برخی فراسنجه‌های خونی, خصوصیات لاشه و مورفولوژی روده کوچک در بلدرچین‌ ژاپنی انجام گرفت.720 قطعه بلدرچین ژاپنی یکروزه در 9 تیمار, 4 تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار تخصیص داده شدند. جوجه‌ها به مدت 42 روز در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورت آرایش فاکتوریل 3×3 شامل 3 سطح پروتئین جیره (پروتئین متعادل (24 درصد) در کل دوره, کم پروتئین (22/08 درصد) در کل دوره و پروتئین متعادل (24 درصد) در دوره آغازین- کم پروتئین (22/08 درصد) در دوره رشد) و 3 سطح سینبیوتیک (صفر, توصیه شده و 150درصد توصیه شده) پرورش داده شدند. کلیه جیره‌های آزمایشی به جز پروتئین دارای انرژی قابل سوخت و ساز یکسان و حاوی حداقل مقادیر مواد مغذی توصیه شده انجمن ملی تحقیقات (1994 NRC,) بودند. نتایج نشان داد اثر متقابل سطوح مختلف پروتئین و سینبیوتیک تأثیر برای فراسنجه‌های افزایش وزن, ضریب تبدیل غذایی و خوراک مصرفی بلدرچین‌ها در دوره‌های مختلف پرورش معنی‌دار نبود (0/05


[ بازدید : 49 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به کرد مسکن است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک دانلود تک آهنگ بازار جهانی دانلود سوالات استخدامی اموزش و پرورش خرید ملک در ترکیه خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]